Mieke Annick Geijsemans
o 25/04/1960 - + 08/08/2011
Optreden tijdens tuinconcert "Opera onder de pergola"

Op 14 juni 2005 verzorgde Annick een kort optreden tijdens het tuinconcert "Opera onder de pergola". Dit tweejaarlijks terugkerend evenement wordt georganiseerd door Karel De Clerq en Brigitte Geerts.
Naast zang- en cabaretnummers van Karel en Brigitte kon het publiek ook genieten van optredens van studenten van het conservatorium van Kortrijk, onder leiding van Francoise Vanhecke.
Enkele reacties uit publiek nadat Annick opgetreden had : "De nummers werden zeer doorleefd gebracht ...", "Ik kreeg kippevel toen ik naar je luisterde ...", "Kan je me zeggen wanneer je je CD uitbrengt ? ...".
De optredens die avond werden ten zeerste gesmaakt door het publiek. Wij kijken al uit naar de volgende opvoering.

Deelname aan de preselecties van X-Factor

Na een fysisch zware periode had Annick zich begin april ingeschreven voor de zangwedstrijd "X-factor", een programma dat in het najaar zal te zien zijn op VTM. Met haar deelname wil ze haar droom verwezenlijken : sclerodermie en de CIB- Liga bekend maken bij het grote publiek.
De voorbije week werd ze door het team uitgenodigd om deel te nemen aan een auditie met een "a capella" nummer. Ondanks de zenuwen werd ze geselecteerd door de jury van het productieteam. Afgelopen zaterdag (14 mei 2005) vond de tweede auditie plaats. Deze keer moest ze optreden voor de VTM jury, met name Liliane St-Pierre, Kris Wauters en Jean Blaute. Helaas was dit resultaat minder positief. Jean Blaute zag het wel zitten maar dat was niet het geval voor Liliane en Kris. Zij vonden het te schools, te braaf en te klassiek gebracht ...
Dit betekent dat ze op deze manier, met de deelname aan X-factor, haar droom niet kan verwezenlijken. Daarom een oproep aan iedereen die kan helpen, ideeën heeft, de juiste mensen kent, suggesties heeft of op één of andere manier kan bijdragen tot het verwezenlijken van de droom van Annick : Klik op contact en mail of bel haar. Alvast bedankt !

Nieuwe demo's

Omwille van zware opstoten van haar ziekte, heeft Annick de laatste maanden een fysiek zware tijd doorgemaakt. Dankzij haar interesse voor muziek en zang kon ze even vergeten hoe ze zich voelde. Het resultaat van deze inspanningen kan je beluisteren als je op "Repertoire" klikt. Reacties, via mail of in het gastenboek, zijn van harte welkom.

Optreden tijdens Brugse Tripeldagen

Op woensdag 21 juli 2004 neemt Annick deel aan de soundmixwedstrijd ter gelegenheid van de Brugse Tripeldagen. De wedstrijd vindt plaats op de Markt in Brugge. Meer informatie vind je op de site van de organistoren : het comité voor initiatief.

Optreden tijdens benefietconcert

Op zaterdag 26 juni 2004 om 18 uur kan je Annick horen en zien tijdens een benefietconcert ten voordele van het MPI "De kindervriend" te Rollegem. Het koor waar Annick deel van uitmaakt, staat onder leiding van Francoise Vanhecke. Het concert begint om 18 uur in de concertstudio te Kortrijk. Je kan telefonisch kaarten reserveren op 056/43 03 63.